Goals Smolarek niet genoeg voor zege BVB

Ebi Smolarek deed twee keer van zich spreken. Maar de Poolse productiviteit was onvoldoende voor een zege van Borussia Dortmund op Hannover 96 (2-2).

Twee keer zorgde Smolarek voor een voorsprong voor Borussia Dortmund. Hannover 96 deed er zeventig minuten over om de snelle eerste BVB-treffer ongedaan te maken, om vervolgens direct weer een kennis te maken met de productieve Smolarek.

Voor de tweede gelijkmaker had Hannover minder lang nodig. Drie minuten na de 2-1 bepaalde Szabolcs Huszti de eindstand op 2-2. Dat was een terechte uitslag, omdat beide ploegen ieder een helft de bovenliggende partij waren geweest.

Bij Hannover 96 was er geen plaats voor Arnold Bruggink. Trainer Dieter Hecking had de Nederlandse middenvelder wegens een gebrek aan vorm aan de kant gehouden.