Goal voor Huntelaar 'een grote bevrijding'

Reacties

De zege op Hannover 96 (3-1) was meer dan een streep onder een slechte reeks van Schalke 04. Ook Franco di Santo en Klaas-Jan Huntelaar, de spitsen die vanwege hun improductiviteit onder druk stonden, sloten een periode af.

Goal voor Huntelaar 'een grote bevrijding'

'Het is een grote bevrijding voor hen', zei Schalke 04-trainer André Breitenreiter na het succes in Gelsenkirchen. 'We gunnen het Franco met heel ons hart, en dat geldt ook voor Der Hunter. Het zal ze goed doen.'

Di Santo tekende als invaller voor zijn eerste Bundesliga-treffer namens Schalke 04, waar Huntelaar na vijf duels droog staan weer het zoet van een doelpunt smaakte. 'Het doet me goed dat ik weer heb gescoord', bevestigde de Oranje-international op de clubwebsite de woorden van zijn coach.

De spits had zich toegelegd op zijn taken. 'Ik laat me tijdens de wedstrijd op veel manieren zien, ik werk voor het team. Soms komt de bal goed, soms ook niet. Vandaag was de bal van Max (Meyer, red.) perfect. Ik kon de bal met een volley direct nemen', keek hij terug op de 2-0 van zijn voet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.