Goal Chadli onvoldoende voor Spurs tegen Arsenal

Reacties

Ondanks een voorsprong dankzij de opgeleefde Nacer Chadli heeft Tottenham Hotspur aartsrivaal Arsenal niet voorbij kunnen streven. De Londense derby bleef zonder winnaar (1-1).

Goal Chadli onvoldoende voor Spurs tegen Arsenal

De wisseling van de wacht bij Tottenham Hotspur heeft Nacer Chadli goed gedaan. Onder manager Mauricio Pocchettino laat hij meer zien van wat hij eerder demonstreerde op de Nederlandse velden. De Belgische international heeft zijn magere productie van zijn eerste seizoen in Engelse dienst laten verbleken in de eerste vijf duels.

Want waar hij vorig jaar bleef steken op één treffer in 24 Premier League-duels, daar staat de teller na vijf wedstrijden al op vier goals. Chadli deed zaterdag namelijk ook van zich spreken tegen Arsenal.

Na voorbereidend werk van Christian Eriksen en Erik Lamela opende de Belg in de 56ste minuut de score voor Tottenham Hotspur. Op zijn koele afronding bleef keeper Wojciech Szczesny een antwoord schuldig.

Maar voor een zege op de stadsrivaal was het niet genoeg. Alex Oxlade-Chamberblain tekende een kwartier voor het einde voor de gelijkmaker, die gezien de opgevoerde druk na de 0-1 verdiend was. Door de remise bleef het gat tussen de rivalen twee punten in het voordeel van Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.