Go Ahead vreest vertrek van compleet middenveld

Reacties

De kans is groot dat Go Ahead Eagles komende zomer afscheid moet nemen van het hele middenveld. Deniz Türüç (21) staat al langer in de belangstelling van FC Twente en clubs uit Turkije, maar ook Sjoerd Overgoor is gewild.

Go Ahead vreest vertrek van compleet middenveld

Liefst drie clubs hebben zich gemeld voor de 25-jarige middenvelder: AZ, SC Heerenveen en FC Utrecht. Overgoor (foto) heeft nog een verbintenis tot medio 2015 en Go Ahead wil na afloop van dit seizoen om tafel om hem langer te binden. In de zomer van 2012 kwam Overgoor over van De Graafschap en dit seizoen maakte hij veel indruk.

Maar naast Overgoor en Türüç lijkt ook Erik Falkenburg (25) te vertrekken uit Deventer. De van AZ gehuurde middenvelder is komende zomer transfervrij en PEC Zwolle ziet zijn komst wel zitten. Toch geeft ook Go Ahead de hoop niet op. 'Erik heeft het uitstekend gedaan bij ons en we zullen daarom ook zeker het gesprek aangaan', aldus trainer Foeke Booy. 'Na de laatste speelronde gaan we met hem om de tafel.'

Go Ahead presteert dit seizoen mede dankzij het ijzersterke middenveld uitstekend in de Eredivisie. De uit de Jupiler League gepromoveerde club handhaafde zich met groot gemak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.