Go Ahead versterkt zich met PSV-middenvelder Van Ooijen

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Peter van Ooijen (22). De middenvelder komt transfervrij over van PSV.

Go Ahead versterkt zich met PSV-middenvelder Van Ooijen

Eagles-voorzitter Edwin Lugt is blij met de versterking: 'Voor ons is het geweldig een speler uit de PSV-selectie een podium te kunnen bieden. Hier kan hij laten zien wat hij allemaal in huis heeft en in onze rijke traditie groeien, zich ontwikkelen en tot volle wasdom komen.'

Van Ooijen kwam op zijn elfde in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren terecht. Daar maakte hij op 30 augustus 2012 onder Dick Advocaat zijn debuut in het eerste elftal. In de met 9-0 gewonnen Europa League-voorronde tegen FK Zeta scoorde Van Ooijen direct tweemaal: de 2-0 en de 8-0.

Doorbreken deed hij sindsdien evenwel niet. Afgelopen seizoen speelde hij zijn wedstrijden vooral bij Jong PSV, al maakte hij hij begin november zijn Eredivisiedebuut in het thuisduel met PEC Zwolle (1-1): hij viel al na negentien minuten in voor de geblesseerde Stijn Schaars. Van Ooijen tekent in Deventer een contract voor één seizoen, met een optie voor nog twee jaar.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.