Go Ahead schiet voorbereiding in gang met achttien goals

Reacties

Go Ahead Eagles heeft als eerste profclub een oefenwedstrijd in de voorbereiding afgewerkt. De zondagamateurs van SV Terwolde, die club komt uit in de vijfde klasse, werden met 18-0 verslagen.

Go Ahead schiet voorbereiding in gang met achttien goals

Bij rust stond het afgelopen seizoen naar de Jupiler League gedegradeerde Go Ahead al met 8-0 voor. De doelpuntenmakers waren Teije ten Den (5), Jerry van Ewijk (2), Alex Schalk (2), Elvio van Overbeek (2), Deniz Türüç (2), Randy Wolters,  Kenny Teijsse, Orhan Dzepar, Dario Tanda en  Nick de Bondt.

Het was al de 25ste keer op rij dat Kowet  het traditionele eerste oefenduel afwerkte met Terwolde als tegenstander. De ploeg van Dennis Demmers begint dit seizoen extra vroeg omdat vorig seizoen ondanks de degradatie op basis van de Fair Play-ranglijst een ticket voor de eerste voorronde van de Europa League werd afgedwongen.

Op 2 en 9 juli is Ferencváros uit Hongarije de tegenstander. De Deventenaren beginnen met een thuiswedstrijd, die in Emmen afgewerkt zal worden en om 20.00 uur begint. Een week later staat het uitduel, waarbij geen supporters welkom zijn, om 20.30 uur op het menu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.