Go Ahead neemt met ruime zege revanche na openingsnederlaag

Reacties

Go Ahead Eagles heeft de eerste thuiswedstrijd van het Jupiler League-seizoen in een ruime zege omgezet. Mede door twee goals van Leon de Kogel werd SC Telstar met 5-0 verslagen en werd er zo revanche genomen voor de openingsnederlaag bij Jong PSV (1-0).

Go Ahead neemt met ruime zege revanche na openingsnederlaag

In een tijdbestek van vijf minuten zorgde de van FC Utrecht overgenomen spits (foto) ervoor dat de Deventenaren op rozen zaten. Eerst opende hij na veertien minuten op aangeven van Elvio van Overbeek de score. Vier minuten later benutte hij een strafschop, nadat er een overtreding was begaan op Mohamed Hamdaoui.

Halverwege het tweede bedrijf werd het 3-0 in De Adelaarshorst, die met ruim negenduizend fans uitermate goed gevuld was. Tegen tien man van Telstar, aanvoerder Frank Korpershoek werd weggestuurd na een overtreding op de doorgebroken Hamdaoui, zorgde diezelfde Hamdaoui voor de derde goal. Debutant Orhan Dzepar tilde vervolgens met een kopbal de stand naar 4-0 en Kenny Teijsse zorgde, ook koppend, voor de eindstand.

Door de zege staat Go Ahead nu op drie punten. Telstar heeft door het gelijkspel tegen RKC Waalwijk in de eerste speelronde nog altijd maar een puntje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.