Go Ahead met huurlingen Andersen en Azevedo tegen RKC

Reacties

Stephan Andersen en Thomas Azevedo kunnen woensdagavond (19.45 uur) hun debuut maken voor Go Ahead Eagles in het thuisduel met RKC Waalwijk. Beide huurlingen zijn speelgerechtigd.

Go Ahead met huurlingen Andersen en Azevedo tegen RKC

Afgelopen vrijdag - op de slotdag van de transfermarkt - legde de club uit Deventer Andersen en Azevedo tot het einde van dit seizoen vast, maar beiden waren zondag nog niet inzetbaar op bezoek bij NEC (1-1). Een dag later kreeg Go Ahead de bevestiging dat de huurlingen tegen RKC wél in actie mogen komen.

Andersen (foto) zal tegen de Waalwijkers waarschijnlijk meteen een basisplaats krijgen van trainer Foeke Booy. De 32-jarige doelman wordt gehuurd van Real Betis als vervanger Eloy Room, die door Vitesse werd teruggehaald. Maar omdat de 24-voudige international van Denemarken tegen NEC nog niet speelgerechtigd was, maakte Patrick ter Mate zijn debuut.

Het duel met RKC is belangrijk voor Go Ahead, dat na 21 duels de dertiende plaats bezet met twee punten voorsprong op de Brabanders en vier punten op hekkensluiter ADO Den Haag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.