Go Ahead haalt ook Wolters naar Deventer

Reacties

Go Ahead Eagles blijft zich roeren op de transfermarkt. Nu heeft ook VVV Venlo-aanvaller Randy Wolters (25) zich verbonden aan de degradant uit Deventer.

Go Ahead haalt ook Wolters naar Deventer

Vleugelspits Wolters tekent in De Adelaarshorst een contract voor twee seizoenen. Eerder op de dag trok Go Ahead ook al verdediger Kenny Teijsse aan. Beide spelers genoten hun jeugdopleiding bij FC Utrecht. Ook aanvoerder Bart Vriends en doelman Erik Cummins speelden voorheen in Stadion Galgenwaard.

In Utrecht maakte Wolters in februari 2008 zijn debuut. Hij viel tijdens de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (1-4) in en maakte het enige doelpunt. Doorbreken lukte hem echter niet, waarna hij vertrok naar FC Emmen. Na een seizoen FC Den Bosch kwam hij in 2013 terecht in Venlo.

Naast Wolters en Teijsse versterkte Go Ahead zich al met Dario Tanda, Elvio van Overbeek en Mohamed Hamdaoui. Daarnaast keert aanvaller Teije ten Den terug van een verhuurperiode bij FC Oss. De Deventenaren beginnen zaterdag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, vanwege het Fair Play-klassement komen ze al vroeg in actie in de voorronde van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.