Go Ahead haalt City-talent Bytyqi terug naar Nederland

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Sinan Bytyqi. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt op huurbasis over van Manchester City.

Go Ahead haalt City-talent Bytyqi terug naar Nederland

De Oostenrijkse Kosovaar speelde in 2015 nog enkele maanden op huurbasis voor SC Cambuur. Bytyqi kwam toen tot negen optredens voor de club uit Leeuwarden.

Op aanraden van manager Pep Guardiola keek Bytyqi uit naar een club waar hij ervaring op kon doen, zo legt hij uit op de Go Ahead-site. 'Hij zei dat hij van me genoten had tijdens de voorbereiding en dat het goed was voor mijn verdere ontwikkeling als ik minuten ging maken in een competitie op het hoogste niveau in Europa. Go Ahead is wat dat betreft ideaal.'

Bytyqi treft in Deventer met Marcel Ritzmaier een landgenoot. De Oostenrijker kwam op huurbasis over van PSV. Bekijk hier het transferoverzicht van Go Ahead.

Locigno
Verder wil Go Ahead Sébastien Locigno huren van KV Oostende. De twintigjarige rechtsback zat in de opleiding van zowel Anderlecht als Standard Luik en maakte zijn debuut als prof voor AA Gent, dat hem naar Oostende liet vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.