Go Ahead Eagles legt ook Van Ewijk vast

Reacties

Go Ahead Eagles heeft de zesde aankoop voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De naar de Jupiler League gedegradeerde club legt Jerry van Ewijk vast.

Go Ahead Eagles legt ook Van Ewijk vast

Van Ewijk tekent voor drie jaar in Deventer. Het contract van de 23-jarige aanvaller bij De Graafschap liep af. Van Ewijk viel positief op in Doetinchem door achttien treffers te maken. NEC, Heracles Almelo en NAC Breda hadden ook belangstelling.

Eerder legde Go Ahead al Mohamed Hamdaoui, Randy Wolters, Elvio van Overbeek, Dario Tanda en Kenny Teijsse vast. Daarmee hoopt de club uit Deventer de selectie snel op orde te hebben voor het Europese avontuur dat wacht.

Go Ahead hoopt ook nog een spits aan te trekken. Maar dat gebeurt waarschijnlijk pa na de eerste voorronde van de Europa League.

Van Ewijk toonde zich op de website van Go Ahead ambitieus na zijn overgang. 'Ik wil bovenin meedraaien met het team en wat mezelf betreft: ik wil topscorer worden van de Jupiler League. Waarom? Simpel. Ik hou van voetbal en van scoren en ik hou nog meer van de beste zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.