Go Ahead Eagles hoopt op terugkeer van De Zeeuw

Reacties

Go Ahead Eagles heeft Demy de Zeeuw gepolst voor een rentree. De 31-jarige middenvelder begon zijn profloopbaan in 2001 in Deventer.

Go Ahead Eagles hoopt op terugkeer van De Zeeuw

Vier jaar later stapte hij over naar AZ. Daarna speelde hij voor Ajax en Spartak Moskou, en sinds januari vorig jaar als huurling bij Anderlecht. De geboren Apeldoorner keert niet terug in Brussel. En het contract van de 27-voudig Oranje-international in Rusland loopt af, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.

De basisspelers Erik Falkenburg (NAC Breda), Xander Houtkoop (ADO Den Haag), Doke Schmidt (was gehuurd van SC Heerenveen), Ridgeciano Haps (gehuurd van AZ) en doelman Stephan Andersen (FC Kopenhagen) hebben de club inmiddels verlaten. De kans is heel groot dat Jarchinio Antonia zich bij dat rijtje voegt.

De rechtsbuiten heeft nog een contract voor één jaar, maar zowel FC Groningen - Antonia sprak al met de noorderlingen - als FC Utrecht heeft zich voor hem gemeld. Als hij naar Groningen gaat, dan wil Go Ahead dat Michael de Leeuw de omgekeerde weg neemt. Wordt het Utrecht, dan geldt hetzelfde voor Michael Zullo.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.