Go Ahead dreigt Antonia kwijt te raken aan Groningen

Reacties

Jarchinio Antonia lijkt op weg naar FC Groningen. De 23-jarige buitenspeler van Go Ahead Eagles sprak al met de noorderlingen, maar de clubs moeten nog een akkoord bereiken over de transfer.

Go Ahead dreigt Antonia kwijt te raken aan Groningen

'Ik ben uiteraard heel blij bij Go Ahead en de handhaving in de Eredivisie, maar mijn contract loopt over één jaar af. Dan zou ik transfervrij de deur uitlopen', reageert Antonia tegenover Voetbal International. 'Als de club nog iets aan mij wil verdienen, dan is dit het moment om me te verkopen. FC Groningen zou voor mij een mooie vervolgstap in mijn carrière zijn.'

Sinds het seizoen 2010/11 speelt Antonia voor Go Ahead, dat hem in eerste instantie huurde van ADO Den Haag. De door Ajax opgeleide vleugelspeler maakte in de zomer van 2011 definitief de overstap naar Deventer. Afgelopen seizoen was hij negen keer trefzeker namens de nieuwkomer in de Eredivisie.

Go Ahead handhaafde zich knap in de Eredivisie, maar raakte deze zomer Xander Houtkoop al kwijt aan ADO Den Haag. Daarnaast vertrokken de huurlingen Stephan Andersen, Erik Falkenburg, Ridgeciano Haps en Doke Schmidt al bij de ploeg van trainer Foeke Booy.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.