Gladbach brengt De Camargo en Dante weer samen

Standard Luik ziet na Milan Jovanovic nog een aanvaller uit Sclessin vertrekken. Borussia Mönchengladbach rondde de transfer van Igor de Camargo af.

Gladbach brengt De Camargo en Dante weer samen

Liverpool plukte Jovanovic transfervrij weg bij Standard. Borussia Mönchengladbach moet wel met een afkoopsom over de brug komen voor De Camargo. Naar verluidt is met de overgang een bedrag van drie miljoen euro gemoeid.

'Hij is een man met internationale ervaring, die op en buiten het veld zijn verantwoordelijkheid neemt', zei technisch directeur Max Eberle over de 26-jarige aanvaller. 'Ik ben blij dat hij voor ons heeft gekozen.'

De Camargo, die bij Gladbach voor vier jaar tekende, stond in de belangstelling van meer clubs. De Belgisch international met Braziliaanse roots ging bij zijn oude ploeggenoten Logan Bailly en Dante te rade. Mede vanwege hun verhalen over Borussia Mönchengladbach koos de spits voor de Duitse club.

'Wat ze me hebben verteld over de club en het leven in Duitsland beviel me wel', zei De Camargo. 'Ik ben vooral blij dat ik weer met Dante zal kunnen spelen. Hij is een echte vriend. Ook na zijn transfer hielden we nog contact.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen