Gillette Pro Team Manager: Depay meest gekozen speler

Reacties

Voetballiefhebbers opgelet! Net als vorig seizoen is het bij Voetbal International mogelijk deel te nemen aan de Gillette Pro Team Manager. Inmiddels hebben zich al zo'n zesduizend liefhebbers aangemeld voor dit spel. Bewijs dat jij het meeste verstand van voetbal hebt en win prachtige prijzen!

Gillette Pro Team Manager: Depay meest gekozen speler

Het zorgt ieder seizoen weer voor de nodige discussie, hilariteit en plaagstootjes bij verschillende voetbalclubs of op de werkplek: wie heeft er nu eigenlijk het meeste verstand van voetbal? Via Gillette Pro Team Manager kunnen jij en je collega's of teamgenoten dat vraagstuk voor eens en altijd beantwoorden.

Statistieken
Inmiddels hebben zo'n zesduizend liefhebbers een team aangemaakt. Uit de statistieken van die deelnemers blijkt dat Ajax de meeste spelers levert, maar dat PSV'er Memphis Depay door de meeste mensen (vijftig procent) gekozen wordt. Tevens denkt dertig procent van alle deelnemers dat de PSV-aanvaller Speler van het Jaar wordt. Twaalf procent houdt het op Ajacied Daley Blind, terwijl tien procent denkt dat zijn ploeggenoot Jasper Cillessen het gaat worden.

Saillant om te vermelden: van de elf spelers die samen het tot nu toe meest gekozen team vormen, hebben er tien de Nederlandse nationaliteit. Naast de zeven WK-gangers Cillessen, Blind, Depay, Joël Veltman, Terence Kongolo, Georginio Wijnaldum en Jordy Clasie zijn dat Kelvin Leerdam, Davy Klaassen en Luuk de Jong. Niklas Moisander is de enige buitenlander.

Lees je deze statistieken en denk je: 'Dat kan ik beter'? Bewijs het door je eigen team samen te stellen en doe mee om de prijzen!

Eerste winnaar
Iedere speelronde valt er namelijk een absolute hoofdprijs te winnen. De speelrondewinnaar wint een driedaags voetbalarrangement voor twee personen naar een Premier League-wedstrijd! De winnaar van het algemeen klassement wint een driedaags voetbalarrangement voor twee personen naar de Milanese Derby in de Italiaanse Serie A tussen Internazionale en AC Milan!

Hoewel de eerste vier speelrondes (waarvan er nu dus nog drie over zijn) proefrondes zijn, worden de speelrondeprijzen natuurlijk wél gewoon vergeven. Zo is deelnemer MisterRM de eerste winnaar van deze jaargang. Zijn team behaalde een puntentotaal van 87,5 en bezorgt hem daarmee de eerste speelrondeprijs van het seizoen: een Premier League-reis.

Aanmelden
Je kunt ook meedoen door naar www.proteammanager.nl te gaan en in te loggen met je VI-Account. Zolang de proefperiode nog loopt, kun je onbeperkt je team aanpassen en schuiven met verschillende spelers. Wie moet er alsnog in je elftal? En wie valt er onverwachts toch tegen? Zoek de komende weken nog naar je ideale formatie.

Heb je nog geen VI Account? Geen probleem. Op www.proteammanager.nl kun je eenvoudig een VI Account aanmaken. Registreren kost slechts één minuut.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.