'Gezonde concurrentie tussen de PSV-broers Bertrams'

Reacties

PSV heeft de verwachte contractverlenging van Jesse Bertrams (19) wereldkundig gemaakt. Hij tekende woensdagmiddag een verbintenis tot medio 2016. Samen met zijn twee jaar oudere broer Nigel Bertrams (21) zal hij volgend seizoen in Jong PSV gaan uitkomen.

'Gezonde concurrentie tussen de PSV-broers Bertrams'

De jongste van de twee broers komt al sinds 2003 voor PSV uit. Vorig seizoen maakte hij zijn officiële debuut bij Jong PSV in het duel met Telstar. 'Dit is een jongensdroom. Van kleins af aan keep ik al hier. Ik vind het heel mooi om nu hier een contract te tekenen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en de lijn vasthouden', aldus de vergulde doelman.

Ook technisch manager Marcel Brands erkent dat het bijzonder is om de twee broers bij PSV onder contract te hebben staan. 'In het kielzog van zijn oudere broer heeft Jesse zich goed ontwikkeld. In de laatste twee jaar heeft hij grote stappen gezet. Het is een positieve jongen met een goed karakter. Mooi voor hem en voor PSV. Er is een gezonde concurrentie tussen jullie. Ik denk dat jullie allebei ver kunnen komen', zo besluit Brands.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.