Gewilde Mascherano twee jaar langer bij Barcelona

Reacties

In navolging van Lionel Messi en Gerard Piqué heeft ook Javier Mascherano zijn contract met Barcelona verlengd. De 29-jarige Argentijn, die zich nu in Brazilië voorbereidt op het WK, ligt nu tot de zomer van 2018 vast.

Gewilde Mascherano twee jaar langer bij Barcelona

De middenvelder, die de laatste jaren als centrale verdediger wordt gebruikt door Barcelona, werd de laatste weken in verband gebracht met een transfer. Met name Napoli zou concreet zijn. Maar Mascherano liet vrijdag al weten zich bedacht te hebben.

Een dag later maakte Barcelona bekend dat de 97-voudig international van Argentinië zijn medio 2016 aflopende contract met twee jaar verlengt. Tevens hebben de Catalanen een optie bedongen om de verbintenis met nog een seizoen te verlengen.

Mascherano werd in 2010 overgenomen van Liverpool en in vier jaar tijd won hij onder meer de Champions League, twee keer de landstitel, een WK voor clubteams en een Europese Super Cup. Eerder speelde de Argentijn voor River Plate, Corinthians en West Ham United.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.