Gewilde Jones na goed halfjaar onhoudbaar voor NEC

Reacties

Brad Jones keert volgend seizoen niet terug onder de lat van NEC. De doelman kende een uitstekend halfjaar in Nijmegen en kon een meerjarig contract tekenen, maar heeft de club laten weten geen gebruik te maken van die optie.

Gewilde Jones na goed halfjaar onhoudbaar voor NEC

De 34-jarige Jones heeft de clubs namelijk voor het uitzoeken na zijn uitstekende prestaties in De Goffert en NEC kan niet concurreren met de geïnteresseerde clubs. 'Wij hadden Brad heel graag behouden, maar het ziet er niet naar uit dat hij blijft. Hij heeft veel mogelijkheden op de markt en heeft ons laten weten daar gebruik van te willen maken', vertelt technisch manager Danny Hoekman van NEC aan VI.

Het vertrek van de Australische routinier - die wordt genoemd bij onder anderen FC Utrecht en Vitesse - betekent niet dat NEC op zoek gaat naar een nieuwe doelman. Hoekman: 'Hannes Halldórsson keert terug van zijn verhuurperiode bij FK Bodø/Glimt en wordt weer volwaardig selectielid. Hij komt straks met een EK (Haldórsson is international van IJsland, red.) in de benen terug naar NEC, dus het halen van een nieuwe doelman heeft geen prioriteit.'

De van PSV gehuurde Marcel Ritzmaier keert net als Jones niet meer terug bij NEC. 'Ritzmaier heeft een uitstekend seizoen gedraaid bij SC Cambuur, maar helaas heeft hij datzelfde niet kunnen laten zien bij NEC. Dat betreuren wij. Hij keert terug naar PSV en wij gaan niet proberen om hem voor de club te behouden.' (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.