Gewilde Bony: 'Ik ga niets forceren, ik ben gelukkig hier'

Reacties

Wilfried Bony verlengde vorige week zijn contract bij Swansea City tot de zomer van 2018, maar ondanks dat gegeven nemen de geruchten rondom de spits niet af. 'Ik ga een vertrek niet forceren', aldus de Ivoriaan.

Gewilde Bony: 'Ik ga niets forceren, ik ben gelukkig hier'

'Dat heb ik in het verleden geprobeerd bij Vitesse en daar kreeg ik problemen mee', zegt Bony in gesprek met The Guardian. 'Ik denk niet dat ik dat ooit nog eens zal doen. Maar er kan altijd wat gebeuren, football is crazy.'

De 25-jarige Ivoriaan maakte sinds zijn overgang van Arnhem naar Swansea in de zomer van 2013 indruk en verscheen daardoor bij de nodige topclubs op de verlanglijstjes. Maar ook na de verlenging van zijn verbintenis wordt Bony vrijwel dagelijks gelinkt aan diverse clubs, waaronder Liverpool.

Volgens de fysiek sterke spits zijn het slechts geruchten. 'Als je twintig tot 25 doelpunten maakt, dan hebben mensen het daarover. Dat is normaal. Maar ik hoef niet weg. Ik ben gelukkig hier. De kinderen zijn hier met hun moeder en gaan hier met veel plezier naar school', zegt Bony tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.