Gewezen Feyenoord-doelwit nu met CSKA Moskou in De Kuip

Reacties

Chidera Ejuke is met CSKA Moskou teruggekeerd op Nederlandse bodem. De aanvaller speelt tegen Feyenoord, dat afgelopen zomer tevergeefs belangstelling had getoond.

Gewezen Feyenoord-doelwit nu met CSKA Moskou in De Kuip
© Pro Shots

Na drie vergeefse pogingen in het shirt van SC Heerenveen krijgt Ejuke nu weer een kans Feyenoord te verslaan. De Nigeriaanse aanvaller is met CSKA Moskou neergestreken in Rotterdam voor het Europa League-duel in De Kuip.

Ejuke had ook mét Feyenoord tegen de Russen kunnen spelen. Gezien de Rotterdamse interesse was dat niet denkbeeldig, ware het niet dat de financiële slagkracht van CSKA Moskou een andere bestemming opleverde voor de aanvaller. 'Ejuke stond ook bij ons hoog op het lijstje, maar gaat naar Moskou voor twaalf miljoen', vertelde Dick Advocaat.

Ejuke, die in Rusland (nog) niet is uitgegroeid tot een vaste waarde, laat dat achter zich. 'Ik weet niet precies wat er is gebeurd, maar ik weet wel dat ze interesse hadden. Dat was aan mijn zaakwaarnemer, hij doet alles. Ik speel nu voor CSKA, daar gaat het nu om', zei de Nigeriaan tegen FOX Sports.

Feyenoord is door zijn jaar in Nederland geen onbeschreven blad. 'Het is een goed team, waarvan je veel kan verwachten. We moeten met alles rekening houden en er klaar voor zijn. Hopelijk pak ik nu wel de winst.'

UEFA Europa League

Stand Groep K UEFA Europa League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Dinamo Zagreb
6
4
2
0
9-1
+8
14
2
Wolfsberger AC
6
3
1
2
7-6
+1
10
3
Feyenoord
6
1
2
3
4-8
-4
5
4
CSKA Moskou
6
0
3
3
3-8
-5
3
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.