Gesprek beëindigt wapengekletter Lurling en Karelse

De kou tussen Anthony Lurling en NAC-trainer John Karelse is uit de lucht. De twee spraken de onderlinge onvrede uit in een gesprek waar technisch directeur Jeffrey van As bij was.

Gesprek beëindigt wapengekletter Lurling en Karelse

Lurling had zich na de 2-1 zege van zondag op AZ kritisch uitgelaten over trainer Karelse, die hem op de bank hield. Volgens Lurling was de reden die de technische staf gaf voor die reservebeurt een onzinnige.

'Wees dan een kerel en zeg gewoon dat ik niet goed genoeg ben of dat ik niet goed getraind heb afgelopen week. Maar kom niet met een lulverhaal aan', doelde Lurling op een teenblessure, die in zijn ogen zijn meespelen juist niet verhinderde. Later viel Lurling nog wel in.

Inmiddels is de vrede weer getekend en richt NAC zich op het bekerduel van woensdag met MVV Maastricht. In een lang onderhoud hebben beide hoofdrolspelers hun zegje kunnen doen. De technische staf meende dat de ze beter had moeten communiceren en Lurling gaf aan volledige openheid te hebben willen geven. Een boete bleef de aanvaller bespaard. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's