Gerrard: 'Ik wil het maximale in mijn laatste FA Cup-toernooi'

Reacties

Steven Gerrard is bezig aan zijn afscheidstoernee in Engeland, maar de klasse druipt er nog steeds vanaf. Ook in het FA Cup-duel met Wimbledon (2-1 overwinning) was de 34-jarige captain van Liverpool van onschatbare waarde.

Gerrard: 'Ik wil het maximale in mijn laatste FA Cup-toernooi'

Met twee treffers velde Gerrard het vonnis over de club uit de League Two. En dat na een week waarin hij bekendmaakte de club na een kwart eeuw te verlaten. 'Deze editie van de FA Cup gaat mijn laatste worden', aldus Gerrard tegenover de BBC.

'Dus ik wil voor het maximale gaan. Vorm zegt niets over dit toernooi, dat is juist de charme van de FA Cup. Als ik nu geen speler zou zijn, was ik aanwezig geweest als supporter. Ik geniet altijd van FA Cup-voetbal', aldus de aanvoerder van Liverpool.

Wereldklasse
Liverpool-manager Brendan Rodgers was zeer te spreken over de tegenstander. 'Een knappe prestatie van Wimbledon. Hun manager kan trots zijn op zijn ploeg. We hadden het erg lastig, met Wimbledon. Dit zijn gevaarlijke bekerwedstrijden en we moeten blij zijn met het bereiken van de volgende ronde', aldus Rodgers, die uiteraard ook nog lovende woorden had voor Gerrard, 'Hij is van wereldklasse. En die klasse heeft de ploeg hard nodig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.