Gepromoveerd Go Ahead haalt ook Fischer in huis

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Sander Fischer. De verdediger komt transfervrij over van Excelsior en is alweer de derde aanwinst voor de ambitieuze promovendus.

Gepromoveerd Go Ahead haalt ook Fischer in huis

De 27-jarige Fischer groeide de afgelopen seizoenen bij Excelsior uit tot een gewaardeeerde Eredivisie-speler. De Kralingers wilden het contract van de mandekker dan ook graag verlengen, maar Fischer zelf gaf al snel aan toe te zijn aan een nieuw avontuur. Dat avontuur heeft hij nu gevonden in Deventer, waar hij voor twee seizoenen getekend heeft.

'Vanaf het begin straalde Go Ahead Eagles in de gesprekken uit dat ze me graag wilden hebben. Uit die benadering sprak vertrouwen. Go Ahead Eagles past goed bij mij. Lekker veldje, mooi stadion, fanatieke supporters. Daarnaast hoop en denk ik dat de fans van Go Ahead Eagles mijn spel wel kunnen waarderen. Ik speel altijd vol overgave, leg alle passie die ik heb in mijn spel', reageert Fischer op de clubsite op zijn transfer.

Technisch manager Dennis Bekking verwacht veel van Fischer, die aanvoerder was bij Excelsior. 'Een jongen die bij de club past en die we nodig hebben. De afgelopen weken hebben we veelvuldig contact gehad met Sander en zijn zaakwaarnemer. Ondanks andere kapers op de kust, raakte Sander geïnteresseerd in het verhaal Go Ahead Eagles.'

Toch was Fischer niet direct enthousiast over Go Ahead. De verdediger weet al langere tijd van de belangstelling van De Adelaars, maar hij wilde eerst afwachten of er ook nog andere club zouden komen voor hem. Uiteindelijk heeft Fischer alsnog besloten om bij Go Ahead te tekenen, waar hij na Joey Suk en Kevin Brands alweer de derde nieuweling is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.