Gepasseerde Vormer haalt gram op zijn trainer

Reacties

Club Brugge heeft donderdag met moeite afgerekend met SC Lokeren. Ruud Vormer speelde als invaller een hoofdrol.

Gepasseerde Vormer haalt gram op zijn trainer
Lokeren
Lokeren
0 - 1
Club Brugge
Club Brugge

Het ging Brugge-trainer Ivan Leko niet makkelijk af om Vormer en Stefano Denswil op de bank te zetten. 'Het was een heel moeilijke beslissing', zei de coach voor het duel met SC Lokeren. 'Ze zijn zo belangrijk, maar aan de andere kant wil ik vertrouwen geven aan de spelers die goed waren tegen Antwerp. Het is moeilijk voor hen om deze keuze te aanvaarden, maar iemand moet het doen.'

Daarom nam Vormer, die net als Denswil de wedstrijd tegen Antwerp (5-1 zege) miste door een schorsing, tot zijn ongenoegen op de bank plaats. Vanaf de zijlijn zag de middenvelder dat Club Brugge zonder de twee gepasseerde Nederlanders alle moeite had de ban te breken tegen SC Lokeren.

Die gewenste openingstreffer viel in de 68ste minuut. Vormer was de man die koud vijf minuten in het veld tekende voor het Brugse doelpunt. Op aangeven van Siebe Schrijvers maakte hij het verschil. Voor Club Brugge, waar Sofyan Amrabat en Arnaut Danjuma door blessures ontbraken, was die treffer namelijk genoeg om 2018 af te sluiten met een overwinning. De achterstand op koploper RC Genk werd daarmee teruggebracht tot zeven punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.