Genk ziet Anderlecht in blessuretijd langszij komen

Anderlecht ontsnapte aan een nederlaag tegen medekoploper RC Genk (1-1). Middenvelder Mbark Boussoufa had na de topper gemengde gevoelens.

De Brusselse ploeg begin slordig aan de topper in de Eerste Klasse. De openingstreffer van Jelle Vossen halverwege de eerste helft kwam dan ook niet onverwacht. Anderlecht zette het herstel na rust voort met de gelijkmaker in blessuretijd van Roland Juhász als resultaat.

'Ik denk dat dit toch een verdiend punt is', zei Boussoufa na afloop tegen Sporza. Scoren gaat Anderlecht moeilijk af, zo erkende de middenvelder. 'Er kwamen heel wat goede voorzetten, maar er stond niemand of we kwamen te laat. Gelukkig hebben we veel karakter getoond. Elke speler verdient een pluim.' Foto: VI Images