Gemeente biedt Wang één euro voor aandelen ADO

Reacties

De rechtszaak tussen ADO Den Haag en United Vansen is om 10.00 uur van start gegaan. Afgelopen dinsdag was er nog een geheime ontmoeting tussen beide partijen.

Gemeente biedt Wang één euro voor aandelen ADO

Op verzoek van ADO Den Haag reisde een delegatie van United Vansen afgelopen dinsdag naar Brussel af om met elkaar om de tafel te gaan. Daar was een ontmoeting tussen eigenaar Hui Wang en zoon Terry Wang met directeur Mattijs Manders, wethouder Tom de Bruijn en advocaat Paul Olden van ADO. Bij die meeting stelde de gemeente voor aan Wang om de aandelen van ADO over te nemen om verder gezichtsverlies te voorkomen. De gemeente bood één euro... Wang is kwaad weggegaan. De meeting duurde daardoor niet meer dan vijf minuten.

ADO en United Vansen staan momenteel lijnrecht tegenover elkaar. De aanklacht richting het Chinese bedrijf is structureel wanbeleid, waardoor de Hagenaars de aandelen niet langer in handen van United Vansen willen hebben, terwijl ook Wang de nodige bezwaren heeft ingediend. Volgens hem zorgt mismanagement van de Nederlanders in Den Haag ervoor dat de problemen bij ADO zich opstapelen. 

Dossier Chinese soap bij ADO Den Haag

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.