Gekwetste Kramer en Vejinovic komen met de schrik vrij

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt komende zondag alweer over Michiel Kramer en Marko Vejinovic te kunnen beschikken. Het tweetal viel donderdagavond uit in het thuisduel met SC Heerenveen (2-1 nederlaag), maar hoopt - net als Eric Botteghin - bij de confrontatie met ADO Den Haag weer inzetbaar te zijn.

Gekwetste Kramer en Vejinovic komen met de schrik vrij

Kramer moest de strijd tegen de Friezen al na 32 minuten staken met een enkelblessure. De ex-spits van ADO Den Haag werd vervangen door Anass Achahbar, die later met een fraaie omhaal de enige treffer van de Rotterdammers voor zijn rekening nam.

Vejinovic ging een kleine twintig minuten voor tijd naar de kant met fysieke klachten, maar die lijken mee te vallen. De verwachting is dan ook dat de middenvelder, die tegen Heerenveen Simon Gustafson op de bank hield, komend weekend weer inzetbaar is voor Van Bronckhorst.

Datzelfde geldt voor Botteghin. De Braziliaanse centrumverdediger miste de laatste vijf competitiewedstrijden met een hamstringblessure, maar zet tegen de huidige nummer twaalf van de Eredivisie in op een rentree. Daarnaast keert Sven van Beek terug van een schorsing. Aanwinst Renatio Tapia is nog wel afwezig. De van FC Twente overgekomen Peruviaan is nog in afwachting van zijn werkvergunning.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.