Gekwetste Cillessen en Milik trainen weer voorzichtig mee

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer heeft bij de groepstraining op donderdag weer kunnen beschikken over Arek Milik. De Poolse spits keerde met een buikspierblessure terug van de interlandbreak. Ook doelman Jasper Cillessen kampt met die kwetsuur. Hij trainde individueel.

Gekwetste Cillessen en Milik trainen weer voorzichtig mee

Milik moest in het EK-kwalificatieduel met Schotland (2-2) na 63 minuten naar de kant. De Pool, die zich met zijn land plaatste voor het EK 2016 in Frankrijk, liep een buikspierblessure op en keerde eerder terug naar Amsterdam. Daar werd hij op maandag en dinsdag onderzocht en aan zijn kwetsuur behandeld.

Donderdag trainde hij voor het eerst mee met de groep, maar hij zocht de kleedkamers uit voorzorg voortijdig op. Het is nog maar de vraag of hij zaterdagavond inzetbaar is in het uitduel met Heracles Almelo. Datzelfde geldt voor Jasper Cillessen. De doelman keerde tevens met een buikspierblessure terug van de interlandperiode.

De 25-voudig international haakte af in de warming-up voor de wedstrijd in en tegen Kazachstan en moest ook het treffen met Tsjechië aan zich voorbij laten gaan. Hij trainde donderdag nog individueel en het is daardoor nog onzeker of De Boer zaterdag al over hem kan beschikken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.