Gehavend PSG laat opnieuw punten liggen

Reacties

Paris Saint-Germain beleeft in Frankrijk een stroeve competitiestart. Vrijdagavond verloor de ploeg van trainer Laurent Blanc voor de tweede keer in de eerste drie competitieduels punten. Op bezoek bij Evian werd besloten met een doelpuntloos gelijkspel.

Gehavend PSG laat opnieuw punten liggen

PSG kon voor het puntenverlies een excuus aanvoeren. De nodige spelers moesten verstek laten gaan vanwege blessureleed. Spits Zlatan Ibrahimovic werd het meest gemist, maar ook Gregory van der Wiel, Thiago Silva en Thiago Motta waren niet van de partij. David Luiz begon wel in de basis.

Edinson Cavani (foto) was er wel. Hij was in de eerste helft de meest dreigende man, maar kon de zo gewilde treffer niet op het scorebord brengen. Overigens meldden Franse bronnen vanavond dat Cavani, die werd genoemd als een van de spelers die mogelijk zou vertrekken, niet meer weg mag uit Parijs.

Ook na rust kon PSG het net niet vinden. Toen de Franse kampioen na 63 minuten verder moest met tien man vanwege een tweede gele kaart voor Yohan Cabaye, leek puntenverlies onafwendbaar. Zo geschiedde, waardoor de Parijzenaars na drie duels op vijf punten staan.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.