Gefrustreerde Fraser: 'Op dit moment is dit het'

Reacties

Het was zeker niet de reden voor het magere optreden van zijn ADO Den Haag tegen De Graafschap, maar scheidsrechter Björn Kuipers bracht wel frustratie bij trainer Henk Fraser.

Gefrustreerde Fraser: 'Op dit moment is dit het'

Fraser was allerminst gelukkig met het optreden van Kuipers. De trainer zette zijn vraagtekens bij de gele kaarten voor Edouard Duplan en Mike Havenaar. Voor die laatste was in de ogen van Fraser 'belachelijk'.

'Wat mij frustreert is dat deze heren kanjers zijn. Maar ik heb het idee dat ze in Europees verband heel anders fluiten, al zeggen ze van niet. In Engeland word je hiervoor uitgelachen', aldus de ADO-coach tegen FOX Sports.

Maar Fraser wilde zich allerminst verschuilen achter het arbitrale optreden om het tegenvallende 1-1 gelijkspel tegen De Graafschap te verklaren. Zijn ploeg kan op dit moment niet meer. Het tactische plan kwam ook niet uit. 'In de fase waarin we nu zitten heeft dat ook te maken met lef en minder zelfvertrouwen. Dat is ook wel logisch. Op dit moment is dit het.'  

'En dan kom je op voorsprong, en dan krijg je zo'n doelpunt tegen', verwees Fraser naar het eigen doelpunt van Gianni Zuiverloon. De verdediger zelf was ongelukkig. 'Het is zuur dat ik die eigen goal maak. Als dat niet gebeurt, dan winnen we deze wedstrijd gemakkelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.