Geflatteerde zege NEC op Het Kasteel

Coach Wiljan Vloet laakte de laatste weken de instelling van zijn spelers. Na het duel met NEC zal dat niet anders zijn, want Sparta Rotterdam kreeg in eigen stadion met liefst 4-0 klop.

Geflatteerde zege NEC op Het Kasteel

Optisch was het duel tussen Sparta en NEC in evenwicht, maar de gasten toonden zich een stuk effectiever. De traptechniek van Edgar Barreto gaf de doorslag, waarbij moet worden opgemerkt dat Sparta wel heel slap verdedigde.

Barreto zorgde met een prachtig afstandschot voor de 0-1, waarbij hem overigens geen strobreed in de weg werd gelegd door de Sparta-defensie. Datzelfde gold voor Roy Beerens die alle gelegenheid kreeg om vanaf de linkerflank naar binnen te komen en af te ronden met stiftje over Wapenaar: 0-2.

NEC liep in de tweede helft heel eenvoudig uit naar een ruime score. Jonas Olsson tikte de 0-3 binnen, nadat doelman Harald Wapenaar in eerste instantie nog een inzet van Peter Wisgerhof had tegengehouden. Barreto stelde vervolgens Brett Holman in staat om een doelpunt mee te pikken en een ietwat geflatteerde 0-4 op het scorebord te brengen.

Bekijk hier al onze video's