Geen Wolves maar PSG voor M'Bami

Paris Saint-Germain heeft de slag om Modeste M'Bami gewonnen. De Kameroense international is akkoord met de Franse club over een vijfjarig contract en laat daarmee een transfer naar Wolverhampton Wanderers schieten.

Geen Wolves maar PSG voor M'Bami

Vorige week leek M'Bami nog te kiezen voor The Wolves. De twintigjarige speler doorstond zelfs met succes een medische keuring bij de Engelse promovendus, en moest alleen nog een handtekening zetten. Dat laatste deed hij niet.

M'Bami had al eerder aangegeven liever naar PSG te willen. Probleem was echter dat coach Vahid Halilhodzic meer gecharmeerd was van Benoit Pedretti. De Franse international leek dicht bij een deal met de Parijse club, totdat de financiële eisen van Pedretti ineens omhoog schoten, na een eerder akkoord. Voor PSG-voorzitter Francis Graille aanleiding om Pedretti bij FC Sochaux te laten en zich te wenden tot tweede keus M'Bami.

De Kameroener is afkomstig van Sedan. De geblokte international is een verdedigende middenvelder en staat al sinds 2000 onder contract bij Sedan. Met de nationale ploeg van Kameroen won hij Olympisch goud in Sydney en bereikte hij onlangs de finale om de Confederations Cup. Indien M'Bami de medische keuring bij PSG met succes doorkomt, speelt hij de komende vijf seizoenen in het Parc des Princes.

Bekijk hier al onze video's