Geen toekomst voor Twente-aanvallers Gyasi en Cabral

Voor Jerson Cabral (foto) en Edwin Gyasi is er geen toekomst bij FC Twente. De aanvallers werden door voormalig Twente-trainer Steve McClaren aangetrokken, maar behoorden na diens vertrek in februari sporadisch tot de wedstrijdselectie van interim-trainer Alfred Schreuder.

Geen toekomst voor Twente-aanvallers Gyasi en Cabral

Onder het bewind van Schreuder mochten de buitenspelers slechts vier keer opdraven als invaller. Gyasi kwam alleen in actie tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Ajax (2-0 nederlaag). Cabral mocht drie keer invallen sinds de aanstelling van Schreuder, maar dat was alles bij elkaar nog geen twintig minuten speeltijd.

Zowel de 21-jarige Gyasi als de 22-jarige Cabral is in het bezit van een doorlopende verbintenis in Enschede. Gyasi staat tot de zomer van 2014 onder contract en Cabral zelfs twee jaar langer, tot medio 2016.

Cabral speelde sinds zijn komst in 2012 van Feyenoord slechts negen competitiewedstrijden, waarin hij niet een keer trefzeker was. Gyasi kwam dit seizoen wel tot scoren. De oud-speler van Telstar en De Graafschap maakte een competitietreffer en speelde twaalf Eredivisie-duels namens de Tukkers.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen