Geen avontuur in Schotland voor Bruins en Uchebo

Luigi Bruins (24) heeft tijdens de voorbije dagen geen contract af kunnen dwingen bij Glasgow Rangers. De voormalige middenvelder van Feyenoord maakte tijdens zijn stage te weinig indruk. Hetzelfde geldt voor Michael Uchebo (21). De Nigeriaanse spits van VVV-Venlo kreeg al na één dag nul op rekest.

Geen avontuur in Schotland voor Bruins en Uchebo

Bruins is na zijn vertrek bij Red Bull Salzburg, waar hij slechts enkele maanden onder contract stond, nog steeds op zoek naar een nieuwe club. Naar verluidt heeft de middenvelder inmiddels zijn pijlen gericht op een overgang naar Engeland.

Michael Uchebo kan een toekomst bij Glasgow, waar hij meetrainde, eveneens vergeten. Ook de eeuwige rivaal van Rangers, stadgenoot Celtic, informeerde voorzichtig naar de Nigeriaan. VVV sprak zelfs van een eerste officieel bod. Een gang van zaken die wordt ontkend door de Schotse grootmacht.

Glasgow Rangers benadrukt overigens dat het een besluit van de club zelf is Uchebo geen contract aan te bieden. De spits dient zich zaterdag weer te melden op het trainingscomplex van VVV en heeft nog slechts enkele dagen voor het sluiten van de transferperiode om een nieuwe werkgever te vinden. Zijn verbintenis in Venlo loopt nog tot komende zomer. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's