Geduld VVV met recidivist Khalouta is op

Reacties

Aziz Khalouta heeft zichzelf volstrekt onmogelijk gemaakt bij VVV-Venlo. De 25-jarige aanvaller is uit de selectie gezet na het slaan van ploeggenoot Melvin Platje, afgelopen vrijdag.

Geduld VVV met recidivist Khalouta is op

Het incident gebeurde in de kleedkamer na afloop van de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Khalouta is inmiddels uit de selectie gezet, maar daarbij blijft het niet voor de Venlonaar met Marokkaanse roots. De club is met speler en zaakwaarnemer in gesprek over ontbinding van zijn nog tot medio 2016 doorlopende contract.

Khalouta liep dit seizoen vaker uit de pas. Zo raakte hij eind vorig jaar in opspraak, nadat hij zijn ongenoegen had geuit richting trainer Maurice Steijn na een wissel. Het kwam hem op een tijdelijke verbanning uit de selectie te staan. 'Het incident van afgelopen weekeinde was voor ons de druppel', zegt VVV-directeur Marco Bogers, die niet op de details wil ingaan.

'Aziz heeft zijn excuses aangeboden, maar voor ons is dat niet meer voldoende. We vinden dit ontzettend jammer. Hij is een jongen van Venlo, wij hebben hem een kans geboden en hij heeft het ook echt wel in zich om te slagen bij VVV. Maar er zijn te veel zaken gebeurd die niet passen bij het spelen van betaald voetbal en bij de club die wij willen zijn', aldus Bogers tegen Voetbal International.

Het profavontuur van Khalouta begon ook bij VVV, maar na het uitblijven van een doorbraak week hij in 2012 uit naar Fortuna Sittard. Afgelopen zomer haalde de Venlose club hem terug. Hij was dit seizoen tien keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.