Gebroeders Koeman en Tadic voor even terug in Groningen

Reacties

FC Groningen heeft het speelschema voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen en deelname aan de Europa League rond. De bekerwinnaar start op zondag 28 juni met trainen en krijgt op zaterdag 18 juli het Southampton van de gebroeders Koeman en Dusan Tadic op bezoek.

Gebroeders Koeman en Tadic voor even terug in Groningen

Zowel Saints-manager Ronald als assistent Erwin (die onlangs al de KNVB-beker uitreikte aan zijn oude club) heeft een verleden als speler bij De Trots van het Noorden, net als Tadic. De Servische aanvallende middenvelder vertrok in 2012 naar FC Twente, alvorens hij afgelopen zomer de Eredivisie inruilde voor de Premier League.

Het weerzien met de oude bekenden is nog niet helemaal zeker, omdat Groningen nog een vergunning moet krijgen voor de oefenwedstrijd. Een week later sluit de ploeg van trainer Erwin van de Looi de voorbereiding af tegen Roda JC Kerkrade, dat zondag de terugkeer in de Eredivisie realiseerde.

RWE Eemsmond (3 juli), SC Stadspark (4 juli) en FC Emmen (11 juli) zijn de drie andere opponenten in aanloop naar de seizoenstart op zondag 2 augustus, als Groningen het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal opneemt tegen landskampioen PSV. Een week later staat de hervatting van de Eredivisie gepland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.