Gastvrij FC Den Bosch nodigt kinderen en vluchtelingen uit

Reacties

Twee fraaie initiatieven van FC Den Bosch. De Brabanders bieden kinderen tot en met twaalf jaar het hele seizoen gratis toegang tot Stadion De Vliert. Daarnaast ontvangt de club vrijdagavond tweehonderd vluchtelingen voor het thuisduel met Helmond Sport.

Gastvrij FC Den Bosch nodigt kinderen en vluchtelingen uit

Kinderen van twaalf jaar of jonger mochten al de gehele maand augustus gratis naar binnen bij FC Den Bosch. Die tijdelijke actie was volgens de blauw-witten tijdens de duels met Fortuna Sittard, FC Emmen en Go Ahead Eagles een dusdanig groot succes, dat besloten is om dat de rest van het huidige seizoen vol te houden.

'FC Den Bosch heeft zich onder meer ten doel gesteld om een sfeervol en veilig Stadion De Vliert te creëren waar gezinnen zich thuis voelen', aldus algemeen directeur Edward van Wonderen. 'FC Den Bosch streeft naar een positief imago in de regio en stad, waarbij voetbal de bindende factor is. De eerste stappen hiertoe zijn gezet.'

Vluchtelingen
Net als veel andere clubs zetten de Bosschenaren zich bovendien in voor vluchtelingen. In samenspraak met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) mogen zo'n tweehonderd asielzoekers die sinds kort worden opgevangen in het nabijgelegen Autotron het duel met Helmond Sport (vrijdag, 20.00 uur) gratis bezoeken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.