Gascoigne liever bij Al-Jazira dan Dundee

Paul Gascoigne heeft geen zin in een nieuw Schots avontuur. De voormalig vedette van de Engelse nationale ploeg en gewezen Schots voetballer van het jaar, sloeg een aanbod van Dundee af om daar aan de slag te gaan als speler en assistent-coach. Dat maakte de Schotse club bekend.

Gascoigne liever bij Al-Jazira dan Dundee

Een jaar geleden zocht Gascoigne nog tevergeefs naar een aansprekende club die het in hem zag zitten. Na vele mislukte proeftrainingen belandde hij zelfs even in China bij de tweedeklasser Tianma, waar hij als speler-manager onderdak vond. Enkele maanden geleden verliet hij de Chinese club voor een lucratiever avontuur bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

'We hebben Paul Gascoigne een meer dan genereuze aanbieding gedaan om bij The Dens te werken als speler/assistent-coach. Na enige bedenktijd verkoos meneer Gascoigne te blijven bij Al Jazira', verklaarde Dundee's directeur Giovanni di Stefano.

Dundee probeert al enkele weken aansprekende namen aan te trekken, maar voor de mislukte transfer van Gazza, bleken ook de pogingen om Georgi Kinkladze, Jamie McFadden en Djalminha te strikken vruchteloos.

Bekijk hier al onze video's