Garcia verdedigt inbrengen van debutant Strootman

Reacties

De late gelijkmaker van CSKA Moskou verpestte het Champions League-debuut van Kevin Strootman. AS Roma-trainer Rudi Garcia twijfelde niet over de invalbeurt van de middenvelder.

Garcia verdedigt inbrengen van debutant Strootman

Strootman maakte dinsdag in de 83ste minuut zijn entree voor de lege tribunes van Moskou. Zijn eerste optreden in het grootste Europese clubtoernooi kreeg naast de sfeerloze ambiance in de Russische vrieskou door de late gelijkmaker een nare bijsmaak.

Maar Garcia wees de suggestie van de hand dat hij een te groot risico had genomen door de Oranje-international in te brengen bij de kleine voorsprong. 'Strootman heeft speeltijd nodig om weer helemaal wedstrijdfit te worden', aldus de Franse coach.

De AS Roma-trainer hield een slecht gevoel over aan de 1-1. 'Het is zonde, omdat ik me geen echte CSKA-kansen kan herinneren. Maar een gelijkspel in een uitwedstrijd is nooit negatief. Het is wel pijnlijk door de manier waarop het gebeurde. Maar wat er ook gebeurt bij Manchester City-Bayern, we moeten de laatste wedstrijd winnen. We hebben het in eigen hand', aldus Garcia.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.