Garcia dankzij vakantievergunning eerder bij AZ

Reacties

Levi Garcia kan toch van de partij zijn op de eerste training van AZ. De jonge linksbenige aanvaller uit Trinidad en Tobago wordt in november achttien en is pas vanaf dat moment speelgerechtigd.

Garcia dankzij vakantievergunning eerder bij AZ

Op basis van een vakantievergunning kan hij echter een paar keer drie weken meetrainen.

Met Jop van der Linden (ex-Go Ahead Eagles) als aanwinst begint AZ zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Alkmaarders missen voorlopig nog drie vaste krachten. Vanwege interlandverplichtingen hebben Steven Berghuis en Markus Henriksen tot 6 juli vakantie.

Aron Jóhannsson is nog enkele weken langer afwezig. De spits doet met de VS mee aan het toernooi om de Gold Cup. De finale vindt plaats op 26 juli. De jeugdspelers Stijn Spierings en Thomas Ouwejan horen vrijdag of ze met Oranje Onder-19 naar het EK in Griekenland gaan. Beide spelers zijn door bondscoach Aron Winter opgenomen in de voorlopige selectie.

AZ wil de selectie in elk geval nog versterken met een tweede keeper, een linksback en een linkermiddenvelder. De aanvallers Denni Avdic en Eli Babalj mogen na een mislukt seizoen vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.