Galatasaray strikt Madrileens talent voor vier jaar

Reacties

José Rodríguez Martínez vervolgt zijn loopbaan bij Galatasaray. De twintigjarige middenvelder kwam niet in de plannen voor bij Real Madrid en tekent voor vier seizoenen bij de Turkse topclub.

Galatasaray strikt Madrileens talent voor vier jaar

Rodríguez doorliep de jeugdopleiding van De Koninklijke, maar kwam uiteindelijk niet verder dan vier officiële wedstrijden - waaronder het Champions League-duel in het seizoen 2012/12 met Ajax (4-1 zege Real Madrid) - waarin hij een keer trefzeker was.

Overigens heeft Real Madrid wel een terugkoopoptie bedongen in de verbintenis van Rodríguez . De jeugdinternational van Spanje is de vijfde aanwinst van de club waar spelmaker Wesley Sneijder onder contract staat. Galatasaray strikte in een eerder stadium al Lukas Podolski (kwam over van Arsenal), Lionel Carole (Troyes), Bilal Kisa (Akhisarspor) en Jem Karacan (Reading).

Vallejo
Op dezelfde dag maakte Real bovendien een inkomende transfer wereldkundig. De achttienjarige verdediger Jesús Vallejo komt voor zo'n vijf miljoen over van Real Zaragoza, maar wordt direct weer aan diezelfde club verhuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.