Galatasaray stelt Olde Riekerink aan als hoofdtrainer

Reacties

Galatasaray heeft Jan Olde Riekerink aangesteld als hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. De 53-jarige Nederlander was werkzaam als hoofd jeugdopleiding, maar is nu de opvolger van Mustafa Denizli.

Galatasaray stelt Olde Riekerink aan als hoofdtrainer

De Turkse topclub stelde eerder Orhan Atik aan als interim-trainer tot het einde van het seizoen. Hij heeft echter nog geen trainerslicentie en dus schuift de club Olde Riekerink door.

Olde Riekerink staat bij Galatasaray voor een zware klus. De ploeg staat vijfde met liefst 21 punten achterstand op koploper Besiktas. Eerder werd bekend dat de club van Wesley Sneijder en Ryan Donk een jaar wordt uitgesloten van Europees voetbal vanwege het overtreden van de regels omtrent Financial Fair Play. Lichtpuntje is wel dat Galatasaray zich heeft geplaatst voor de halve finale van het Turkse bekertoernooi. Zondag wacht in de competitie een thuiswedstrijd tegen rivaal Fenerbahçe, de club van Robin van Persie.

Olde Riekerink was eerder onder meer werkzaam bij Ajax als hoofd jeugdopleiding, assistent-trainer en trainer van Jong Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.