Galatasaray kondigt alternatief voor Van Rhijn aan

Reacties

Ricardo van Rhijn lijkt een transfer naar Galatasaray te kunnen vergeten. De club van Wesley Sneijder kondigt de komst van Martin Linnes aan, een Noorse rechtsback.

Galatasaray kondigt alternatief voor Van Rhijn aan

Met het aantrekken van de Noorse international (24), afgelopen maanden met Molde FK twee keer actief tegen Ajax in de Europa League, is het erg onwaarschijnlijk dat de Turkse kampioen met Van Rhijn nóg een rechtervleugelverdediger gaat aantrekken. De Turken onderhandelden tot een paar dagen geleden nog wel met de Amsterdammers.

Van Rhijn (24, foto), achtvoudig international van Oranje, zit na de doorbraak van Kenny Tete op dood spoor bij de koploper in de Eredivisie. Ook al kreeg hij in competitieverband slechts één basisplaats toebedeeld van Frank de Boer dit seizoen, toch roemde de trainer hem om zijn positieve instelling.

Mocht Van Rhijn niet worden verkocht, dan is dat ook slecht nieuws voor De Boer. De raad van commissarissen van de Amsterdamse club meent namelijk dat er eerst minimaal één speler moet worden verkocht, voordat Ajax de transfermarkt op mag voor een extra spits.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.