Gakpo: 'Ik vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat'

Reacties

Cody Gakpo heeft vorige week met veel plezier naar de wedstrijd van zijn oude club PSV tegen Rangers FC gekeken. De Oranje-international volgt ruim een halfjaar na zijn vertrek de ontwikkelingen in Eindhoven nog op de voet.

Gakpo: 'Ik vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat'
© Pro Shots

Langs het trainingsveld van Oranje in Zeist denkt Gakpo nog even terug aan vorige week woensdag als hij gevraagd wordt naar PSV. 'Er was fysieke afstand, omdat ik er niet bij kon zijn, maar dat is het enige, want ik zat er wel dicht op hoor, haha', zegt hij over het meeleven tijdens de beslissende wedstrijd van PSV op weg naar de groepsfase van de Champions League. De 5-1 zege op Rangers FC was een hoogtepunt in de eerste maanden met Peter Bosz als trainer. Het spektakel stond niet op zichzelf, in de Eredivisie zijn de Eindhovenaren ook sterk gestart.

'Ik vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat', gaat Gakpo verder. 'Ze zijn heel goed gestart, met een hele goede ploeg. Natuurlijk heb ik nog veel contact met mensen binnen PSV, met jongens met wie ik lang heb gespeeld. Zoals bijvoorbeeld Jordan Teze, die ken ik al bijna twintig jaar. Armando Obispo ken ik natuurlijk heel lang, maar die is momenteel helaas geblesseerd. Noa Lang ken ik van Oranje, net als dat ik Joey Veerman weer zie. Ik ben super trots op de spelers.'

Gakpo dacht na de 2-2 van PSV in de uitwedstrijd tegen Rangers terug aan vorig jaar, toen het bij de start van zijn laatste halfjaar bij PSV misging in de voorronde van de Champions League tegen de Schotten. 'We zijn het een paar keer net misgelopen op het laatste moment, het is zo mooi dat het nu wel gelukt is', aldus de Liverpool-aanvaller.

Lees het volledige interview met Gakpo op weg naar de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Ierland op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.