Gabigol door het stof na vervroegd opzoeken kleedkamer

Reacties

Gabriel Barbosa heeft zijn excuses aangeboden voor het vervroegd verlaten van het veld in de slotfase van de wedstrijd van Internazionale tegen Lazio, afgelopen zondag. De Braziliaan was woedend dat hij zelfs niet mocht invallen toen Inter met 1-3 leidde tegen negen man van de Romeinen.

Gabigol door het stof na vervroegd opzoeken kleedkamer

Inter nam Gabigol afgelopen zomer voor dertig miljoen euro over van Santos. De twintigjarige spits was in Brazilië een regelrechte sensatie, maar bij Inter kwam hij dit seizoen slechts negen keer in actie in de Serie A.  Toen tegen Lazio wederom duidelijk werd dat er geen speelminuten voor hem zouden komen, sloegen de stoppen door.

Inmiddels heeft de jonge aanvaller spijt van zijn actie. 'Inter-fans en ploeggenoten, gisteren heb ik in het heetst van de strijd een brutale en niet door de beugel kunnende houding laten zien door het veld nog voor het einde van de wedstrijd te verlaten. Nadat ik was afgekoeld met hulp van mijn familie, zag ik direct in dat dit niet sportief en professioneel was.'

'Ik wil graag mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen bij de club, waaronder mijn ploeggenoten. Ik ben altijd goed behandeld door iedereen bij Inter', besloot Gabigol. Inmiddels gaan in Italië geruchten dat Inter de miskoop volgend seizoen aan een andere club uit de Serie A wil verhuren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.