Fulham-trainer Hodgson vreest topscorer te verliezen

Roy Hodgson is er allerminst zeker van dat zijn topscorer Bobby Zamora in de terugwedstrijd tegen Hamburger SV van de partij is. 'Hij kampt met een achillespeesblessure. Zaterdag (Everton uit, red.) haalt hij waarschijnlijk niet', vertelt de Fulham-trainer tegen de BBC.

Fulham-trainer Hodgson vreest topscorer te verliezen

Zamora had al voordat de wedstrijd tegen Hamburger SV begon, last van de blessure. Tijdens de warming-up voor de halve finale van de Europa League werd hij behandeld.

Ook Hodgson was bekend dat Zamora niet volledig fit was. 'Het is geen nieuwe blessure. Hij miste al één of twee competitieduels, maar voelde zich gisteren redelijk goed. We hadden gehoopt dat hij de wedstrijd door zou komen.'

In Hamburg wist Fulham een doelpuntloos gelijkspel uit het vuur te slepen. Een goede uitgangspositie, volgens Hodgson. 'We zijn op de helft. De tweede helft, de volgende negentig minuten, volgen in Londen. Maar weinig mensen verlaten het stadion al halverwege. Wij dus ook niet, we zijn er nog niet.'

Zamora kwam dit seizoen in 46 officiële duels tot negentien goals. De terugwedstrijd tegen Hamburger SV vindt donderdag plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen