Fulham-manager Jol: 'Stoke City is net een rugbyteam'

Fulham-manager Martin Jol toonde zich na afloop van het duel met Stoke City een bewonderaar van zijn tegenstander. Met name de eerste helft zag hij geen kansen voor zijn ploeg, die uiteindelijk met 1-0 ten onder ging.

'We kregen de bal de eerste 45 minuten niet van onze helft af. Ze pestten ons. Dat is hun stijl en die bewonder ik. Het is net een rugbyteam', doelt de voormalige Ajax-trainer op de fysieke kracht van Stoke.

Op basis van de tweede helft had zijn ploeg een punt verdiend, vindt Jol. 'Maar ik wil geen excuus zoeken. Stoke is altijd een moeilijke tegenstander voor ons. Ze hebben veel lengte en wij misten juist onze centrale verdediger Brede Hangeland.'

Door de winst is Stoke net als Fulham op zestien punten uit dertien duels gekomen. Ze delen de negende plaats in de Premier League met Swansea City, dat wel nog een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.