Fulham ziet af van Cousin en wil volle pond voor Davis

Als Glasgow Rangers wil blijven beschikken over Steven Davis zal het Fulham een transferbedrag moeten betalen. De Londense club wil Daniel Cousin niet meer in een spelersruil betrekken.

Fulham ziet af van Cousin en wil volle pond voor Davis

In januari was het de bedoeling dat Cousin en Davis van club zouden wisselen, maar de FIFA hield de transfer van Cousin tegen. De aanvaller uit Gabon had al wedstrijden gespeeld voor RC Lens en Rangers en mocht in één seizoen niet nog voor een derde club uitkomen.

Cousin bleef dus bij Rangers, dat daarnaast de beschikking kreeg over Davis die op huurbasis overkwam van Fulham. De 23-jarige middenvelder presteerde goed in Glasgow en The Gers willen hem graag behouden. Zij zullen nu echter het volle pond voor Davis moeten betalen nu Cousin geen optie meer is voor Fulham.

'De tijd begint te dringen', vertelde Davis' zaakwaarnemer, Rob Segal, tegen de BBC. 'Rangers begint over een paar weken al weer met trainen en Steven wil daar graag bij zijn. De clubs zijn in gesprek over een transfer. Hopelijk bereiken zij snel overeenstemming.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen