Fulham veegt bod op topscorer Mitrovic direct van tafel

Reacties

Al-Hilal maakte woensdag de komst van Sergej Milinkovic-Savic officieel, maar is zeker nog niet klaar met het binnenhalen van Europese topspelers. De Saoedische club heeft zich bij Fulham gemeld voor spits Aleksandar Mitrovic. The Cottagers hebben een eerste bod echter resoluut afgeslagen.

Fulham veegt bod op topscorer Mitrovic direct van tafel
© Pro Shots

De BBC meldt dat Al-Hilal heeft laten weten dat het bereid was om een kleine dertig miljoen euro te betalen voor de 28-jarige Mitrovic. Fulham wil echter niets van een vertrek van zijn topscorer weten en heeft dat ook aangegeven. Van verdere onderhandelingen is op dit moment geen sprake.

Mitrovic speelt sinds januari 2018 voor Fulham, dat de Servisch international eerst huurde en vervolgens voor een kleine 25 miljoen euro kocht van Newcastle United. In 205 wedstrijden voor de club scoorde hij al 111 keer. Vorig seizoen was het veertien keer raak in de Premier League.

Al-Hilal haalde eerder wel Rúben Neves en Kalidou Koulibaly al weg uit Engeland. Milinkovic-Savic voegde zich woensdag dus bij dat gezelschap, dat wordt getraind door de Portugees Jorge Jesus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.