Fulham en PSV bereiken een akkoord over Salcido

PSV en Fulham hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Carlos Salcido. Eerder meldde Voetbal International al dat een vertrek van de verdediger naar een Premier League-club nabij was.

Fulham en PSV bereiken een akkoord over Salcido

De dertigjarige Salcido zelf is er overigens nog niet uit met de Londense club. Toch is de verwachting dat ook de Mexicaan vandaag nog overeenstemming bereikt met The Cottagers.

Bij Fulham is Salcido, die voor ruim twee miljoen euro de overstap maakt, de derde aanwinst van deze zomer. Onlangs nam Fulham Moussa Dembélé over van AZ. Eerder trok de Londense club de Zwiter Phillipe Senderos aan. Laatstgenoemde is echter lang uit de roulatie met een achillespeesblessure.

PSV had van zowel Fulham als Salcido duidelijkheid gevraagd vóór het treffen van donderdag. Trainer Fred Rutten had Salcido opgenomen in de twintigkoppige wedstrijdselectie voor het Europa League-duel met Sibir Novosibirsk (donderdag). De oefenmeester roept geen vervanger op voor de Mexicaan.

Fulham lijkt zich met de komst van Salcido in te dekken voor het vertrek van Paul Konchesky. De Engelsman staat nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool.

PSV lijkt de ideale opvolger van Salcido al in huis te hebben. Wilfred Bouma traint al geruime tijd mee in Eindhoven en zit, ondanks zeer concrete interesse van Red Bull Salzburg, nog steeds zonder club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen